Leírás
A Lactose Concentrate (tejcukor) is, mint minden édesítőszer, nagyon régóta bevált adalék, mely már a 80-as, 90-es években is az egyik leghatásosabb adalékanyagnak számított a pontyhorgászatban. A tejcukor főleg a tehéntejben található, galaktózból és glükózból képződik, a tejsavópor egyik fő összetevője. Édes, tejes aromája van így a csaliknak egy lágy, telt ízt és illatot kölcsönöz, amely a pontyokat szinte azonnal kapásra ösztönzi. Az egyik legjobb választás, ha egy karakteres édes, krémes illattal rendelkező csalit szeretnénk készíteni. Halas, kagylós, rákos jellegű csaliknak kiváló háttér illatot biztosít. Minden esetben a száraz alapmixünkkel keverjük össze! A kora tavaszi, felmelegedő vizekre készített bojlik kihagyhatatlan adaléka. Vízoldékonysága kiváló!
Adagolási javaslat: 20-50g/kg
Kiszerelés: 50g, 250g